frietkramen Dingen om te weten voordat u koopt

Hetgeen nemen we mee wanneer u dan ook hebt gekozen om ons Patatkraam aangaande Frietfestijn.nl te huren in Rotterdam? U dan ook en uw klanten moeten plezier hebben betreffende de meest smakelijke snacks en onweerstaanbaar krokante friet.

Alang de wagens hebben dit HCAPP keurmerk. We voldoen dus met alle wettelijke verplichtingen op het gebied met hygiëne en veiligheid. Bent u dan ook benieuwd naar de gunstige prijzen en wilt u een frietwagen reserveren in Limburg? Neem vervolgens gerust contact op betreffende Snackmobiel.nl.

U kan deze Frietkraam huren in eindhoven, doch ook in alle verschillende steden en dorpen van het land. We komen ook tot België en Duitsland teneinde u dan ook te laten smullen met de heerlijkste friet.

Wilt u dan ook een frietwagen huren? Bel dan betreffende 06 2277 9592 of mail tot: info@henkpatat.nl. En wij reserveren ons frietwagen voor u. U kan de huurprijs vooraf betalen via de sofa. Of u kan op locatie met contant geld afrekenen. Regelrecht bij de begint van uw trouwplechtigheid, event ofwel evenement.

Omdat zeg nou alleen, wie houdt daar niet met friet en een hete snack? De frietkraam komt totaal op locatie naar wil. Het kan voor jou in de achtertuin zijn, op een oprit, op een feestlocatie of ergens in ons park. Niets is te gek en daar kan iedere keer meegedacht worden. Elke dag in een week kun je ons frietkraam huren.

Omdat zeg nou alleen, wie houdt daar niet met friet en een hete snack? De patatkraam komt totaal op locatie naar wil. Het kan bij jou in een achtertuin bestaan, op een oprit, op een feestlocatie of ergens in ons park. Niets is te gek en er mag iedere keer meegedacht geraken. Elke dag in de week kun jouw ons patatkraam huren.

Die zelfstandige frietwagens worden via onszelf ter plaatse ingericht en we voorzien de bezetting, vanzelfsprekend met verse friet en tot uw wil een bijzonder uitgebreid collectie snacks.

Aan het huren betreffende een frietwagen uithangen uiteraard kosten verbonden. Per evenement bestaan deze onkosten verschillend. Ernaast bestaan de onkosten verder gebaseerd op wat een wensen bestaan aangaande je. Verlangen is je dit makkelijk behouden? Denk daarbij met enig friet en veel verscheidene snacks, dan betaal jouw een basisprijs.

De aantrekkelijke prijzen zijn incluis een benodigde producten, de collegas en een frietwagen met huis. Is de locatie niet zo vervolgens 20 kilometer van Eindhoven? Dan hoeft u dan ook verder nog eens geen reiskosten te betalen.

Bedankt voor het invullen met onze berekentool. Het kan zijn een recapitulatie aangaande de aanvraag en een beloofde richtprijs. We streven ernaar teneinde in 12 uur contact klik hier met u dan ook op te nemen om een aanvraag door te nemen en te bespreken ofwel de datum verder bij ons beschikbaar kan zijn.

Betreffende ons assortiment over 6 soorten verse friet en ons asssortiment aangaande 26 soorten snacks met veel andere sauzen kunt u betreffende uw gasten zalig onbeperkt smullen en al die buikjes vullen.

Onze missie: het verzorgen over onbeperkt dit grootste collectie verse friet en een enorm scala van de beste capaciteit snacks voor u op locatie.

If the problem persists, then check your het net connectivity. If all other websites open fine, then please aanraking the administrator ofwel this website with the following information.

Wil jij ons breedvoerig menu met verschillende soorten friet, alle snacks, dranken en desserts? Vervolgens betaal jouw logischerwijze meer. Voor elk budget kan zijn daar hetgeen mogelijk. Wil je exact weten wat het zal onkosten? Aarzel dan niet en neem regelrecht aanraking op.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *